Це наш внесок в допомогу Українцям.

Продовжуємо зустрічі з командою Центру реабілітаційної медицини  Полтавської обласної клінічної лікарні імені М.В. Скліфосовського.

У залі разом з пацієнтом Олегом Павловим працює асистент фізичного терапевта Елеонора Білокінь.

-         Доброго Вам дня! Розкажіть, будь ласка, як проходить Ваше лікування?

-         Я Павлов Олег, попав в Полтавську обласну лікарню з інсультом та парезом лівої сторони. На реабілітацію потрапив не маючи можливості ні стояти, ні ходити. За 9 днів – навчили стояти, почали рухатися пальці на руках. Колектив тут чудовий працює – команда лікарів, фізичні терапевти, помічники фізичних терапевтів. Мене веде пані Елеонора, яка допомагає поставити мене на ноги. Дякую колективу Центру за увагу та моє відновлення!

-         Пані Елеонора, як вдається досягати таких результатів?

-         Я Елеонора Білокінь, майже 15 років працювала в у фізіотерапевтичному відділенні. З відкриття Центру почала працювати в ньому. Це наш спільний внесок в допомогу Українцям. Дуже подобається приносити людям користь, допомагати в їх проблемах, бачити, що пацієнт одужує. Завдяки спільній командній роботі та використання сучасного реабілітаційного обладнання, разом з бажанням пацієнтів до одужання – ми бачимо позитивні результати. Бачимо, що вкладена в пацієнтів надія та натхнення - надихає наших пацієнтів, стимулює їх до тренувань, пришвидшує та покращує результати.

-         Бажаємо усім пацієнтам Центру швидкого відновлення!

-         Дякуємо усім працівникам Центру за вашу вкрай необхідну роботу, за збережене здоровя Українців.

Проект «Партнерство між лікарнями - партнери зміцнюють здоров'я» фінансується за рахунок коштів Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) https://www.bmz.de/en в рамках грантової програми «Підтримка партнерств в сфері охорони здоров’я» https://hospitalpartnerships.org/...//www.bmz.de/enDeutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) https://www.giz.de/en/html/index.html

http://rehab.pl.ua/

Віталій Шевченко виконавчий директор БО "Лікарняна каса Полтавщини"